Видове плащания

Плащане В брой

В брой плащането се осъществява, когато е избран начин на получаване: Плащане с наложен платеж (пощенски паричен превод). Сумата се заплаща на куриера след проверка на получената стока. Запазва се платежния документ издаден от куриера и се прикрепя към фактурата придружаваща стоката която сте закупили. 

Покупка на изплащане – стоков кредит

Всички стоки над 100 лв могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит.
Интегрирали сме система, която не изисква посещение на офис или финансова институция. Всичко става удобно на вашия компютър или мобилно устройство.

Плащане онлайн с банкова карта

Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и др..
Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:
- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
- Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации
- Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.
За този вид плащане трябва да сложите продукта в количката за пазаруване.

Плащане по банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ще ви се издаде фактура за банково плащане. Пишете ни на email: [email protected] или се обадете на тел: 0887 708850, за да уточним описанието в платежното нареждане или да ви изпратим фактура по която може да наредите банковия превод. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

При направена поръчка през сайта получавате Инструкции за банков превод, както следва:
Получател: "САС КЛИМА" ООД
Банка: ОББ
IBAN: BG23RZBB91551011874170
BIC: RZBBBGSF

Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на [email protected]

Плащане чрез PAYPAL

PayPal е един от най-революционните и сигурни начини за плащане през Интернет.

Плащането през системата на PayPal.com преминава автоматично през автоматизираната платформа за разплащане. Когато генерирате своята заявка и изберете начин на плащане PayPal, автоматично ще бъдете пренасочени към системата за разплащания посредством криптирана връзка.

Разплащания с извършват посредством верификация на E-mail адрес.

 

 

Plane icon
Newsletter
Запиши се и получавай промо продукти!