Упътване за покупка

Можете да направите своя избор на климатик или друг уред според марката на производителя, видът на климатика (инверторен, конвенционален, мулти-сплит, подов и т.н.) или по цена. След като харесате нещо, кликнете върху снимката и ще бъдете пренасочени към страница с подробна информация за характеристиките, наличности, екстри и др.

След като изберете желания продукт, има три варианта:

- Бърза поръчка / Въвеждате телефонен номер или имейл адрес и потвърждавате двете отметки че сте съгласни с правилата на сайта. След което натискате бутон "ПОРЪЧАЙ"

При този вариант наш консултант ще се свърже с вас до уточните детайлите по поръчката.

- Добави в количка / Натискате бутона "ДОБАВИ В КОЛИЧКА". Можете да продължите с пазаруването или да се насочите към плащане.

Има четири начина за плащане, които ще се визуализират след като въведете данните си за доставка и фактура.
                                                                
                              Наложен платеж   /  PayPal   /   На изплащане   /   С кредитна или дебитна карта

След като изберете начин на плащане натиснете бутон "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКА". Това действие ви пренасочва към съответния начин на плащане и приключване на сделката.

На изплащане / Има директен бутон "КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ". Този бутон ви пренасочва към страница кадето сами може да изберете параметрите на изплащане (Брой вноски, дали да има първоначална вноска, или застраховка). След като си харесате вариант за изплащане, натискате бутон "НАПРЕД КЪМ ДАННИТЕ НА КЛИЕНТА" който ви прехвърля на страница където коректно трябва да въведете своите данни и да завършите поръчката. Колеги от финансовата институция ще се свържат с вас за приключване на сделката.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !!!

 

Plane icon
Newsletter
Запиши се и получавай промо продукти!